Mléčný tuk

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mléčný tuk

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mléčný tuk
Autor: Knotek, Jan
Vedoucí: Šípalová, Markéta
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá stanovením mléčného tuku u čerstvě nadojeného kravského mléka. V části teoretické jsou popsány základní složky kravského mléka zaměřeného na tuk a jeho další technologické zpracování. V praktické části je popsáno stanovení mléčného tuky, které bylo provedeno metodou pomocí Berbera a automatického analyzáturu MilkoScope Julia C5.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10670
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7702


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
knotek_2009_bp.pdf 1.471Mb PDF Zobrazit/otevřít
knotek_2009_vp.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
knotek_2009_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet