Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů |
Autor: |
Orságová, Renata
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo sledovat změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů a jejich případný vliv na jakost výrobku. Byla provedena i mikrobiologická analýza na začátku a na konci zrání. Senzorické hodnocení eidamského sýra bylo provedeno v různém stupni zrání. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10552
|
Datum:
|
2009-05-18 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12560
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet