Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
Autor: Orságová, Renata
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce bylo sledovat změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů a jejich případný vliv na jakost výrobku. Byla provedena i mikrobiologická analýza na začátku a na konci zrání. Senzorické hodnocení eidamského sýra bylo provedeno v různém stupni zrání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10552
Datum: 2009-05-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12560


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
orságová_2009_dp.pdf 7.983Mb PDF Zobrazit/otevřít
orságová_2009_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
orságová_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet