Výroba mouky z různých druhů obilí
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba mouky z různých druhů obilí |
Autor: |
Zadražilová, Monika
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
V bakalářské práci je obecně popsána historie využívání obilovin a jejich současný sortiment. Dále jsou zde zmíněny základní anatomické a chemické aspekty u obilek, zejména ve vztahu k mlynářské technologii. V práci jsem se také věnovala nejnovějším mlynářským technologiím jako je např. debraning a peeling. V poslední části práce jsou zmíněny zákonitosti agrotechnic-kých zásahů vedoucích ke zkvalitnění produkce obilovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10551
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7826
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet