Výroba mouky z různých druhů obilí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba mouky z různých druhů obilí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba mouky z různých druhů obilí
Autor: Zadražilová, Monika
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: V bakalářské práci je obecně popsána historie využívání obilovin a jejich současný sortiment. Dále jsou zde zmíněny základní anatomické a chemické aspekty u obilek, zejména ve vztahu k mlynářské technologii. V práci jsem se také věnovala nejnovějším mlynářským technologiím jako je např. debraning a peeling. V poslední části práce jsou zmíněny zákonitosti agrotechnic-kých zásahů vedoucích ke zkvalitnění produkce obilovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10551
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7826


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zadražilová_2009_bp.pdfZablokované 3.691Mb PDF
zadražilová_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zadražilová_2009_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet