Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR |
Autor: |
Polášková, Dominika
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Úkolem bakalářské práce bylo pojednat o umělých sladidlech, zejména teoreticky porovnat jejich sladivosti se sukralosou. Dalším krokem bylo stanovení sukralosy ve vzorcích mine-rálních vod a cukrenu. Pro její detekci bylo využito instrumentálních metod, FT-IR a HPLC s refraktometrickou detekcí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10440
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
11935
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet