Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR |
| Autor: |
Polášková, Dominika
|
| Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
|
Abstrakt:
|
Úkolem bakalářské práce bylo pojednat o umělých sladidlech, zejména teoreticky porovnat jejich sladivosti se sukralosou. Dalším krokem bylo stanovení sukralosy ve vzorcích mine-rálních vod a cukrenu. Pro její detekci bylo využito instrumentálních metod, FT-IR a HPLC s refraktometrickou detekcí. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10440
|
|
Datum:
|
2009-05-27 |
|
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
11935
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet