Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů |
Autor: |
Samek, Dušan
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Sója a sójové výrobky jsou významným zdrojem bílkovin a tuků, které obsahují polyenové mastné kyseliny. Sója je využívána v Evropě především jako krmivářská surovina i když své využití našla také v potravinářském průmyslu. Diplomová práce je zaměřena na určení vlivu kuchyňské úpravy na stravitelnost sóji a sójových výrobků. Stravitelnost byla zjišťo-vána metodou "In vitro" za pomocí inkubátoru Daisy II po hydrolýze proteolytickými en-zymy pepsinem a pankreatinem. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10407
|
Datum:
|
2009-05-19 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
13363
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet