Přehled sýrů na českém trhu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Přehled sýrů na českém trhu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Přehled sýrů na českém trhu
Autor: Máčalík, Zdeněk
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: V teoretické části této práce jsou popsány požadavky na mléko jako na základní surovinu pro výrobu sýrů a chemické složení mléka. Dále je zde stručně popsána výroba a rozdělení sýrů. Praktická část podává jednoduchý přehled o sýrech vyráběných a prodávaných v České republice a o obchodních řetězcích působících na našem území.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10304
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2014
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12412


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
máčalík_2009_bp.pdfZablokované 11.12Mb PDF
máčalík_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
máčalík_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet