Přehled sýrů na českém trhu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Přehled sýrů na českém trhu |
Autor: |
Máčalík, Zdeněk
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
V teoretické části této práce jsou popsány požadavky na mléko jako na základní surovinu pro výrobu sýrů a chemické složení mléka. Dále je zde stručně popsána výroba a rozdělení sýrů. Praktická část podává jednoduchý přehled o sýrech vyráběných a prodávaných v České republice a o obchodních řetězcích působících na našem území. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10304
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2014
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
12412
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet