Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů
Autor: Kovář, Jaroslav
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem práce bylo zabývat se ovocnými druhy, které jsou vhodné pro výrobu nápojů. V práci jsou dále zmíněny technologie výroby základních nápojů, které souvisí s ovocem jako surovinou. Zejména je v bakalářské práci popsána výroba nealkoholických ovocných nápojů a ovocných vín. Součástí popisu jsou také důležité aspekty výroby révových vín a lihovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10068
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12987


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovář_2009_bp.pdf 1.211Mb PDF Zobrazit/otevřít
kovář_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovář_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet