Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů |
| Autor: |
Kovář, Jaroslav
|
| Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo zabývat se ovocnými druhy, které jsou vhodné pro výrobu nápojů. V práci jsou dále zmíněny technologie výroby základních nápojů, které souvisí s ovocem jako surovinou. Zejména je v bakalářské práci popsána výroba nealkoholických ovocných nápojů a ovocných vín. Součástí popisu jsou také důležité aspekty výroby révových vín a lihovin. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10068
|
|
Datum:
|
2009-05-28 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
12987
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet