Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích |
Autor: |
Holomucká, Gabriela
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce vysvětluje obecné pojmy o tucích, jež by měly tvořit přibližně třetinu z celkového příjmu energie. Konkrétně dvě třetiny těchto tuků by měly být rostlinného původu. Práce se zaměřuje na jejich význam ve výživě člověka. Rozebírá téma od doby první výroby rostlinných tuků do současné podoby. Podává ucelený přehled o technologii výroby rostlinných tuků. Zaobírá se zejména výrobou margarínu a vlivu tohoto produktu na zdraví člověka |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10049
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7691
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet