dc.contributor.advisor |
Ladová, Janka
|
|
dc.contributor.author |
Puškárová, Ivana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T00:15:47Z |
|
dc.date.available |
2019-05-22T23:00:10Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9850
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou prodejní strategie sklářské firmy RONA a.s. zaměřené na sortiment určený pro gastronomickou oblast. První část popisuje teoretické poznatky z oblasti marketingových strategií, plánů a marketingového prostředí, tedy formuluje východiska pro analýzu. Druhá, praktická část, je zaměřena na zkoumání vývoje prodejů sklářských produktů pro gastronomické použití v letech 2006 - 2008, rozbor konečných výsledků, jejich kladů a záporů a srovnání s konkurencí. V závěrečné části jsou prezentovány doporučení a návrhy na zlepšení prodejní strategie, a tím i zvýšení prodejů sklářských produktů pro oblast gastronomie. |
cs |
dc.format |
70 s., 7 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1239182 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 22.05.2019 |
|
dc.subject |
Oblast gastronomie
|
cs |
dc.subject |
Prodej
|
cs |
dc.subject |
Konkurent
|
cs |
dc.subject |
General Electric
|
cs |
dc.subject |
GE matice
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Gastronomic area
|
en |
dc.subject |
Sale
|
en |
dc.subject |
Competitor
|
en |
dc.subject |
General Electric
|
en |
dc.subject |
GE Business Screen
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Analýza prodejů pro gastronomické použití sklárny RONA, a.s. |
cs |
dc.title.alternative |
The sales analysis for the gastronomic usage of RONA, Inc. glass factory |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Trampotová, Gabriela |
|
dc.date.accepted |
2009-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with sales strategy problems of RONA glass factory Inc. aimed at the assortment designed for gastronomy. The first part describes theoretic knowledge of marketing strategy area, plans and marketing environment, thus it formulates data for analysis. The second one, practical part, is focused on sales progress research of glass products for gastronomic usage from 2006 to 2008, end-point analysis, its pros-and-cons and comparison with competitors. There are presented some references and proposals for sales strategy improvement at the close of this study, and afterwards for sales increase of glass products for gastronomic usage too. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
11728
|
|
dc.date.assigned |
2009-03-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|