Bioaktivní látky listové zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bioaktivní látky listové zeleniny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Najbrtová, Michaela
dc.date.accessioned 2010-07-17T21:54:37Z
dc.date.available 2010-07-17T21:54:37Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9573
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na bioaktivní látky listové zeleniny. Formou literární rešerše bylo zpracováno taxonomické rozdělení listové zeleniny a její chemické složení. Byl poukázán vliv kulinářských úprav na nutriční složení listové zeleniny. cs
dc.format 65 s. cs
dc.format.extent 454136 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject listová zelenina cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject kulinářské úpravy cs
dc.subject leaf vegetables en
dc.subject taxonomy en
dc.subject chemical composition en
dc.subject culinary preparation en
dc.title Bioaktivní látky listové zeleniny cs
dc.title.alternative Bioactive substances of green foods en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated The work was focused on bioactive compounds leaf vegetables. Through literature research were processed taxonomic distribution of leaf vegetables and its chemical composition. It was remitted influence culinary adjustments to nutritional composition leaf vegetables. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 13274
dc.date.assigned 2009-04-09
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
najbrtová_2009_bp.pdf 443.4Kb PDF View/Open
najbrtová_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
najbrtová_2009_op.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account