dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Buksová, Ivanka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T21:01:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T21:01:58Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9476
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce je zaměřena na faktory, které ovlivňují kvalitu stravování ve školních zařízeních. V úvodu je stručně popsána historie samotného školního stravování od začátku dvacátého století po současnost. Jednotlivým aspektům jsou věnovány samostatné kapitoly, které blíže rozebírají danou problematiku z hlediska výživového, ekonomického a provozního. |
cs |
dc.format |
42 s. |
cs |
dc.format.extent |
2380898 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
školní stravování
|
cs |
dc.subject |
aspekt výživy
|
cs |
dc.subject |
ekonomický aspekt
|
cs |
dc.subject |
provozní aspekt
|
cs |
dc.subject |
school catering
|
en |
dc.subject |
nutrition aspect
|
en |
dc.subject |
economical aspect
|
en |
dc.subject |
operational aspect
|
en |
dc.title |
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování |
cs |
dc.title.alternative |
Factors influencing quality of school catering |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2009-09-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This graduation thesis deals with the factors that affect quality of the meals and boarding in the school dining rooms. The history of the school boarding from the beginning of the 20th century up to this days is briefly described in the introduction. Single chapters turn to the particular aspect and provide deeper analysis of the given problems and questions from the nutrition, economical and operational viewpoint. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12980
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
B |
|