dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Havalová, Darina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T20:27:07Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T20:27:07Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9385
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá vybranými krajovými odrůdami jabloní. Vzorky byly získány z CHKO Bílé Karpaty, která je tradiční ve výskytu starých odrůd ovoce. U plodů jabloní byly provedeny chemické analýzy za účelem zjištění jejich výživové a technologické kvality. |
cs |
dc.format |
73 s., 4 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
7130338 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
jablka
|
cs |
dc.subject |
krajové odrůdy
|
cs |
dc.subject |
kyseliny
|
cs |
dc.subject |
pektin
|
cs |
dc.subject |
minerální prvky
|
cs |
dc.subject |
apples
|
en |
dc.subject |
regional varieties
|
en |
dc.subject |
acid
|
en |
dc.subject |
pectin
|
en |
dc.subject |
mineral elements
|
en |
dc.title |
Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní |
cs |
dc.title.alternative |
Properties and use of regional varieties of apple trees |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kramářová, Daniela |
|
dc.date.accepted |
2009-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
Thesis deals with selected regional varieties of apple trees. Samples were obtained from the PLA White Carpathians, which is traditional in the occurrence of the old varieties of fruit. The fruits of apple trees were carried out chemical analysis in order to determine their nutri-tional and technological quality. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12807
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|