dc.contributor.advisor |
Krejčí, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Macourková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T18:15:48Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T18:15:48Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9118
|
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalářské práce popisuje studii podnikatelského záměru a investičního rozhodnutí o zbudování Vinárny Nitra. Stručně charakterizuje konkurenci v bezprostřední blízkosti. Zabývá se realizací studie dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu a platných vyhlášek a norem. Praktická část bakalářské práce popisuje moderní vybavení gastronomického zařízení za-měřené hlavně na kuchyňskou část provozovny. Dále uvádí nabídku poskytovaných služeb v provozovně. |
cs |
dc.format |
96 s. , 23 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
15133173 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Podnikatelský záměr a investiční rozhodnutí
|
cs |
dc.subject |
realizace dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu
|
cs |
dc.subject |
moderní vybavení gastronomického zařízení
|
cs |
dc.subject |
nabídka poskytovaných služeb
|
cs |
dc.subject |
Business plan and investment decisions
|
en |
dc.subject |
the implementation by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and building regulations
|
en |
dc.subject |
modern gastronomic facilities equipment
|
en |
dc.subject |
range of services provided
|
en |
dc.title |
Moderní vybavení gastronomického provozu |
cs |
dc.title.alternative |
Modern equipment of gastronomic operation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hochman, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theoretical part of the thesis describes a study of the business plan and investment de-cisions on the construction of Wineries Nitra. It briefly describes the competition in the immediate vicinity. It deals with the studies by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and Building Code and applicable regulations and standards. Practical part of the work describes modern equipment for gastronomic facilities concentra-ted primarily on the part of the kitchen. In addition, it states offer services provided at the premises. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12990
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
B |
|