Moderní vybavení gastronomického provozu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní vybavení gastronomického provozu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Krejčí, Petr
dc.contributor.author Macourková, Lenka
dc.date.accessioned 2010-07-17T18:15:48Z
dc.date.available 2010-07-17T18:15:48Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9118
dc.description.abstract Teoretická část bakalářské práce popisuje studii podnikatelského záměru a investičního rozhodnutí o zbudování Vinárny Nitra. Stručně charakterizuje konkurenci v bezprostřední blízkosti. Zabývá se realizací studie dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu a platných vyhlášek a norem. Praktická část bakalářské práce popisuje moderní vybavení gastronomického zařízení za-měřené hlavně na kuchyňskou část provozovny. Dále uvádí nabídku poskytovaných služeb v provozovně. cs
dc.format 96 s. , 23 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 15133173 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Podnikatelský záměr a investiční rozhodnutí cs
dc.subject realizace dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu cs
dc.subject moderní vybavení gastronomického zařízení cs
dc.subject nabídka poskytovaných služeb cs
dc.subject Business plan and investment decisions en
dc.subject the implementation by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and building regulations en
dc.subject modern gastronomic facilities equipment en
dc.subject range of services provided en
dc.title Moderní vybavení gastronomického provozu cs
dc.title.alternative Modern equipment of gastronomic operation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hochman, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-16
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the thesis describes a study of the business plan and investment de-cisions on the construction of Wineries Nitra. It briefly describes the competition in the immediate vicinity. It deals with the studies by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and Building Code and applicable regulations and standards. Practical part of the work describes modern equipment for gastronomic facilities concentra-ted primarily on the part of the kitchen. In addition, it states offer services provided at the premises. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12990
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
macourková_2009_bp.pdfBlocked 14.43Mb PDF View/Open
macourková_2009_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
macourková_2009_op.doc 111.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account