dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Černá, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T16:59:16Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T16:59:16Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8974
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu. |
cs |
dc.format |
44 s. |
cs |
dc.format.extent |
740049 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
cukrářská výroba
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
ochrana zdraví
|
cs |
dc.subject |
výrobní a hygienická praxe
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
confectionary production
|
en |
dc.subject |
safeness
|
en |
dc.subject |
health protection
|
en |
dc.subject |
productive and hygienic practice
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě |
cs |
dc.title.alternative |
Principles hygienics workrooms in confectionary production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2009-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention problems of the system HACCP in productive of the process. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12778
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|