dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Zatloukal, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T16:50:12Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T16:50:12Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8950
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávad-nosti při výrobě emulzních likérů ve firmě Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. Teoretická část obsahuje historii, rozdělení a technologii výroby lihovin. V analytické části práce je představena společnost Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. a dále jsou podrobně rozebrány kritické kontrolní a kritické body v systému řízení bezpečnosti potravin HACCP. Systém HACCP má Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. zavedeno od 1.6.2001 za tu dobu došlo ke zlepšení kvality výrobku a zároveň se výrazně snížil počet reklamací. |
cs |
dc.format |
57 s.,7 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
2351771 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Emulzní likér
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
kritické kontrolní body
|
cs |
dc.subject |
rozdělení lihovin
|
cs |
dc.subject |
Emulsive liqueurs
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
critical control points
|
en |
dc.subject |
parting of spirits production
|
en |
dc.title |
Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s. |
cs |
dc.title.alternative |
Quality and Safety Management System of PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor theses is focused on analysis quality system, safety factor and health factor by pro-duction emulsive liqueurs in Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov Inc. Company. Desk study includes history, technology and the parting of spirits production. In analytical part of this study is introduced company - Palírna u Zeleného sromu- Starorežná Prostějov Inc. Further there are analysed critical control points of food safety management system HACCP. HACCP has been launched in company Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov since 1.6.2001. Within this period has been improved quality and also amount of claims has been decrea-sed. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7829
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|