Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Kupcová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T15:49:19Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T15:49:19Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8831
|
|
dc.description.abstract |
Cílem mé bakalářské práce bylo charakterizovat révu vinnou, zaměřit se na vinařské oblasti v ČR a zhodnotit vhodnost vín pro gastronomické účely. V práci je podrobně popsána také technologie výroby vína. Výsledkem práce je řada doporučení, zejména v oblasti vhodnosti použití vín z různých regionů ČR a jejich využití v gastronomii. |
cs |
dc.format |
93 s. |
cs |
dc.format.extent |
1836489 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
réva vinná
|
cs |
dc.subject |
vinařské oblasti
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
grape
|
en |
dc.subject |
vine areas
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.title |
Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice |
cs |
dc.title.alternative |
Varietes of vines and vine localities in Czech republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanuštiak, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The ame of my Bachelor thesis is to define vine, with focus on vine aveas in CR and valve suitabi-lity of vines for gastronomy purposes. In my work in descvibed technology of vine production in detail. The results of my work are some recommendations about suitability of using vine from various areas in CR and their using in gastronomy. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7710
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-17 |
|
utb.result.grade |
D |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account