Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Kupcová, Lenka
dc.date.accessioned 2010-07-17T15:49:19Z
dc.date.available 2010-07-17T15:49:19Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8831
dc.description.abstract Cílem mé bakalářské práce bylo charakterizovat révu vinnou, zaměřit se na vinařské oblasti v ČR a zhodnotit vhodnost vín pro gastronomické účely. V práci je podrobně popsána také technologie výroby vína. Výsledkem práce je řada doporučení, zejména v oblasti vhodnosti použití vín z různých regionů ČR a jejich využití v gastronomii. cs
dc.format 93 s. cs
dc.format.extent 1836489 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject réva vinná cs
dc.subject vinařské oblasti cs
dc.subject technologie cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject grape en
dc.subject vine areas en
dc.subject technology en
dc.subject gastronomy en
dc.title Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice cs
dc.title.alternative Varietes of vines and vine localities in Czech republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-10
dc.description.abstract-translated The ame of my Bachelor thesis is to define vine, with focus on vine aveas in CR and valve suitabi-lity of vines for gastronomy purposes. In my work in descvibed technology of vine production in detail. The results of my work are some recommendations about suitability of using vine from various areas in CR and their using in gastronomy. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7710
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
kupcová_2009_bp.pdfBlocked 1.751Mb PDF View/Open
kupcová_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
kupcová_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account