dc.contributor.advisor |
Okénková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Hrubá, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T15:08:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T15:08:08Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8725
|
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na obecnou charakteristiku enzymů, jejich katalytickou aktivitu a používané metodiky pro stanovení aktivity převážně lipáz. Nejpoužívanějšími metodami pro stanovení aktivity jsou fotometrická metoda, kalorimetrická metoda, metoda o-ftalátdialdehydová a difůzní metoda. |
cs |
dc.format |
28 s. |
cs |
dc.format.extent |
2118006 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
lipáza
|
cs |
dc.subject |
proteáza
|
cs |
dc.subject |
hydrolýza
|
cs |
dc.subject |
katalytická aktivita
|
cs |
dc.subject |
Pseudomonas fluorescens
|
cs |
dc.subject |
lipase
|
en |
dc.subject |
protease
|
en |
dc.subject |
hydrolyse
|
en |
dc.subject |
catalytic activity
|
en |
dc.subject |
Pseudomonas fluorescens
|
en |
dc.title |
Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce |
cs |
dc.title.alternative |
Determination of enzymes activity in dry milk |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kramářová, Daniela |
|
dc.date.accepted |
2009-09-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The work was tocused on the generally characteristic of enzymes, the enzymes activity and methods for a determination of lipases activity. The most used methods for a determination of enzymes activity are photometric method, calorimetric method, o-phthaldialdehyde method and diffusion method. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7693
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|