Význam netradičních druhů ovoce
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Láníčková, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T15:07:31Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T15:07:31Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8723
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku a kuchyňské využití netradičních druhů jádrového ovoce.V práci je popsána chemická struktura ovoce obecně, rozdělení druhů ovoce dle platné vyhlášky ministerstva zemědělství 157/2003 a stručný popis charakteristiky jednotlivých druhů. Jsou zde uvedeni hlavní představitelé jádrového ovoce a jejich potravinářské využití se zaměřením na netradiční zástupce jádrového ovoce. |
cs |
dc.format |
51 s. |
cs |
dc.format.extent |
1328658 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
jádrové ovoce
|
cs |
dc.subject |
kdoule
|
cs |
dc.subject |
jeřáb
|
cs |
dc.subject |
mišpule
|
cs |
dc.subject |
růže dužnoplodá
|
cs |
dc.subject |
rakytník řešetlákový
|
cs |
dc.subject |
pomaceous fruits
|
en |
dc.subject |
quince
|
en |
dc.subject |
crane
|
en |
dc.subject |
medlar
|
en |
dc.subject |
Rosa villosa
|
en |
dc.subject |
Hippophaë rhamnoides
|
en |
dc.title |
Význam netradičních druhů ovoce |
cs |
dc.title.alternative |
Meaning of nontraditional sorts of fruits |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
My bachelor work is focused on characteristics and cooking preparations of unusual kinds of pomaceous fruit. I described the chemical structure of fruit generally, sorting of kinds of fruit according to the regulation of Ministry of agriculture 157/2003 and a short description of characteristics of individual kinds in my work. The main sorts of pomaceous fruit are mentioned here and their use in food industry concentrated on untraditional kinds of fruit |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12968
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account