Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Vlach, Milan
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T12:49:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T12:49:58Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8463
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá úlohou gastronomických zařízení při podpoře cestovním ruchu. Analyzo-vána je turistická destinace Svatého Kopečku u Olomouce. V první části práce jsou nastí-něna teoretická východiska k řešení daného problému, druhá část práce sleduje stav nabíd-ky regionální kuchyně zkoumaných provozoven popř. jiné činnosti, které cestovní ruch podporují. Výzkumná část analyzuje lokalitu pomocí analýzy SWOT, zabývá se postojem provozovatelů k tradiční krajové gastronomii a na vzorku hostů zkoumá postoje k případné nabídce "Hanácké regionální kuchyně". V závěru práce jsou diskutovány výsledky prů-zkumu a jsou vyslovena doporučení, která by měla vést k podpoře cestovního ruchu ve zkoumané destinaci. |
cs |
dc.format |
54 s., 7 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1156671 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
provozovatel
|
cs |
dc.subject |
host
|
cs |
dc.subject |
komunikace
|
cs |
dc.subject |
regionální hanácká kuchyně
|
cs |
dc.subject |
mezinárodní kuchyně
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
turista
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
catiring facility
|
en |
dc.subject |
facility holder
|
en |
dc.subject |
client
|
en |
dc.subject |
communication
|
en |
dc.subject |
regional cuisine of Hana
|
en |
dc.subject |
international cuisine
|
en |
dc.subject |
menu card
|
en |
dc.subject |
tourist
|
en |
dc.title |
Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu |
cs |
dc.title.alternative |
Regional traditional gastronomy promoting tourism development |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Karlík, Tomáš |
|
dc.date.accepted |
2009-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work is about the role of catering facilities in promoting of tourism. The touristic destination of Svaty Kopecek u Olomouce is being analysed. Some theoretic solutions concerning this problem are outlined in the first part, quality of regional cuisine in these facilities or the activity aiming to promote tourism is being described in the second part. The locality is being analysed by means of SWOT analasis in the researching part. Facility holders were asked about their attitude to the regional gastronomy and some clients were asked about a possible offer - Regional cuisine of Hana. Results of this research and recommendation for promoting tourism developmnet in concerned distination are being discussed in the ending procedure. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
11611
|
|
dc.date.assigned |
2009-03-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account