Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Mrázová, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-17T11:44:34Z
dc.date.available 2010-07-17T11:44:34Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8340
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na zmapování nabízeného sortimentu mléčných zakysaných výrobků ve Zlínském kraji. Mapovány byly prodejny typu hypermarket, supermarket, diskont. Bakalářská práce teoreticky popisuje základní charakteristiky zakysaných mléč-ných výrobků, jejich výrobu a rozdělení na základě přídavku čistých mlékařských kultur. cs
dc.format 66 s., 14 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 1389760 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Zakysané mléčné výrobky cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject mlékárenský průmysl cs
dc.subject Fermented dairy products en
dc.subject fermentation en
dc.subject dairy industry en
dc.title Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky cs
dc.title.alternative Charting czech market of milk sourish products en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lukášková, Eva
dc.date.accepted 2009-06-09
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to map the assortment of the fermented dairy products offered in the region of Zlín. Among the mapped stores were: hypermarket, supermarket and dis-count. The Bachelor thesis theoretically describes the basic characteristics of fermented dairy products, their production and division according to the addition of the pure dairy cultivation. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12803
dc.date.assigned 2009-02-23
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
mrázová_2009_bp.pdf 1.325Mb PDF View/Open
mrázová_2009_vp.doc 30Kb Microsoft Word View/Open
mrázová_2009_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account