dc.contributor.advisor |
Kramářová, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Mrázová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T11:44:34Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T11:44:34Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8340
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na zmapování nabízeného sortimentu mléčných zakysaných výrobků ve Zlínském kraji. Mapovány byly prodejny typu hypermarket, supermarket, diskont. Bakalářská práce teoreticky popisuje základní charakteristiky zakysaných mléč-ných výrobků, jejich výrobu a rozdělení na základě přídavku čistých mlékařských kultur. |
cs |
dc.format |
66 s., 14 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
1389760 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Zakysané mléčné výrobky
|
cs |
dc.subject |
fermentace
|
cs |
dc.subject |
mlékárenský průmysl
|
cs |
dc.subject |
Fermented dairy products
|
en |
dc.subject |
fermentation
|
en |
dc.subject |
dairy industry
|
en |
dc.title |
Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky |
cs |
dc.title.alternative |
Charting czech market of milk sourish products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to map the assortment of the fermented dairy products offered in the region of Zlín. Among the mapped stores were: hypermarket, supermarket and dis-count. The Bachelor thesis theoretically describes the basic characteristics of fermented dairy products, their production and division according to the addition of the pure dairy cultivation. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12803
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|