dc.contributor.advisor |
Růžičková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Hrabalíková, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T11:14:09Z |
|
dc.date.available |
2012-02-17T13:49:49Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8281
|
|
dc.description.abstract |
Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med. |
cs |
dc.format |
54 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1517386 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011 |
|
dc.subject |
med
|
cs |
dc.subject |
obsah vody
|
cs |
dc.subject |
glukóza
|
cs |
dc.subject |
redukující cukry
|
cs |
dc.subject |
fruktóza
|
cs |
dc.subject |
honey
|
en |
dc.subject |
water content
|
en |
dc.subject |
glucose
|
en |
dc.subject |
reducing sugar
|
en |
dc.subject |
fructose
|
en |
dc.title |
Stanovení základních jakostních charakteristik medu |
cs |
dc.title.alternative |
Assesment of basic honey quality parameters |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Okénková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis describes the chemical constitution and the qualiti requirements for honey. Quality indicators (water content, glucose, reducing sugar, fructose) were determined for selected honey samples of different origin. The analysis results were statistically evaluated and compared to legislative requirements for honey. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12423
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|