dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Veselá, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T10:28:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T10:28:08Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8203
|
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalářské práce popisuje technologii výroby fermentovaných mléčných výrobků, jejich charakteristiku, druhy a vlastnosti. Zabývá se bakteriemi mléčného kysání, které jsou významné z hlediska výroby fermentovaných mléčných výrobků. Praktická část bakalářské práce se věnuje průzkumu sortimentu fermentovaných mléčných výrobků v rámci České republiky a screening zahraničních produktů na trhu v Brně a okolí. |
cs |
dc.format |
85 s. |
cs |
dc.format.extent |
2036112 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Bakterie mléčného kysání
|
cs |
dc.subject |
mléčná fermentace
|
cs |
dc.subject |
fermentované mléčné výrobky
|
cs |
dc.subject |
Lactic acid bacteria
|
en |
dc.subject |
lactic acid fermentation
|
en |
dc.subject |
fermented milk products
|
en |
dc.title |
Fermentované mléčné výrobky |
cs |
dc.title.alternative |
Fermented milk products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2009-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theoretical part of this bachelor thesis describes the production technology of fermented milk products, their characteristics, types and properties. It deals with lactic acid bacteria that are significant to the production of fermented milk products. Experimental part is dedicated to exploring the range fermented milk products in the Czech Republic and the screening of foreign products on the market in Brno and its surroundings. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12999
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
A |
|