Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Blahová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T10:15:51Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T10:15:51Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8168
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována analýza nebezpečí při zpracování masa ve školní jídelně Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť. Bakalářská práce si tak klade za cíl předložit názornou ukázku implementace systému HACCP ve školních jídelnách. |
cs |
dc.format |
52 s. , 8 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
6048158 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ES
|
cs |
dc.subject |
EU
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
mikroorganizmy
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
nebezpečí
|
cs |
dc.subject |
školní jídelna
|
cs |
dc.subject |
kritický kontrolní bod
|
cs |
dc.subject |
EC
|
en |
dc.subject |
EU
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
microbe
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
danger
|
en |
dc.subject |
school messes
|
en |
dc.subject |
critical control point
|
en |
dc.title |
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování |
cs |
dc.title.alternative |
System HACCP in organization of community feeding |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with use of the system of critical points (HACCP hazard analysis and critical control point) in community feeding. System HACCP can be considered as a basic system for food safety management in catering services. Theoretical part of bachelor thesis solves the basic legislation related to hygiene and safety in food service. Then in the practical part the hazard analysis is carried out during meet processing in the school mess of Gymnasium Zlín - Lesní čtvrť. Bachelor thesis aims to present the demonstration for implementation of HACCP system in school messes. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12504
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account