dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Dula, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T05:25:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T05:25:08Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7739
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá hospodářským významem obilovin a jejich postavením ve výživě člověka. Je kladen důraz hlavně na složení a vlastnosti obilí u vybraných druhů obilovin, zvláště u pšenice, ječmene a žita. Důležitou součástí této práce je charakteristika technologických procesů a jejich vliv na nutriční hodnoty obilovin. |
cs |
dc.format |
43 s |
cs |
dc.format.extent |
1143017 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
obiloviny
|
cs |
dc.subject |
obilka
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnoty
|
cs |
dc.subject |
ukazatelé jakosti
|
cs |
dc.subject |
antinutriční látky
|
cs |
dc.subject |
škrob
|
cs |
dc.subject |
lepek
|
cs |
dc.subject |
cereals
|
en |
dc.subject |
caryopsis
|
en |
dc.subject |
nutrition values
|
en |
dc.subject |
quality parameter
|
en |
dc.subject |
antinutrition substances
|
en |
dc.subject |
amyloid
|
en |
dc.subject |
gluten
|
en |
dc.title |
Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování |
cs |
dc.title.alternative |
Changes of nutritional value of cereals in different technological process |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2008-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's work deals with economic importance of cereals and its role in human nutrition. It is based on its structure and features of the selected kinds of cereals, especially of wheat, rye and barley. Very important part of this work is also charakteristic of the technology processes and its influence on the nutrition values of the cereals. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7682
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
A |
|