dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Kadlecová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T04:16:57Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T04:16:57Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7580
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce byla zaměřena na dělenou stravu jako netradiční metodu stravování. Bakalářská práce se zabývala historií dělené stravy, principem fyziologie trávení jednotli-vých živin, dělením potravin do tří skupin, kombinací potravin a nevhodnými potravinami z pohledu dělené stravy. Dále byl posouzen vliv dělené stravy na zdravotní stav. Podle zjiš-těných poznatků je v závěru práce navržen jídelníček dle dělené stravy. |
cs |
dc.format |
42 s., 11 s. text. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1296850 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Dělená strava
|
cs |
dc.subject |
fyziologie trávení
|
cs |
dc.subject |
dělení potravin
|
cs |
dc.subject |
jídelníček
|
cs |
dc.subject |
Food combining
|
en |
dc.subject |
digestion physiology
|
en |
dc.subject |
division of food
|
en |
dc.subject |
bill of fare
|
en |
dc.title |
Dělená strava |
cs |
dc.title.alternative |
Food combining |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Škrovánková, Soňa |
|
dc.date.accepted |
2008-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work was directed on the food combining as a non-traditional way of a meal plan. The work dealt with history of food combining, the principal of the physiology of in-dividual nutrients digestion, food was divided into three groups, combinations of food and unsuitable food from food combining view. Moreover, it was judged the effect of food combining on one's health. At the end of the work, a diet based on ascertained knowledge is proposed. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7918
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|