Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Wencl, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T03:54:31Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T03:54:31Z |
|
dc.date.issued |
2008-08-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7526
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývala požadavky na výživu vězňů v ČR. V našem případě se jednalo konkrétně o stravování obviněných a odsouzených vězňů ve Vazební věznici Olomouc z hlediska jejich správné výživy. V praktické části student vyhodnotil jídelní lístky, které byly sesta-vovány odborným personálem tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybranou skupinu vězňů. Hodnocení proběhlo pomocí programu Vyhodnocení ekonomiky výživy a byla dána doporučení pro případné modifikace konkrétních jídelních lístků. |
cs |
dc.format |
51 s. |
cs |
dc.format.extent |
337125 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výživa vězňů
|
cs |
dc.subject |
denní doporučená dávka
|
cs |
dc.subject |
finanční limit
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
energie
|
cs |
dc.subject |
základní nutriční faktory
|
cs |
dc.subject |
prison nutrition
|
en |
dc.subject |
recommended daily ration
|
en |
dc.subject |
financial limit
|
en |
dc.subject |
menu
|
en |
dc.subject |
energy
|
en |
dc.subject |
nutritional factors
|
en |
dc.title |
Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc |
cs |
dc.title.alternative |
The nutritive evaluation of the prison fare in Olomouc stockade |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2008-09-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was the nutrition of prisoners in CZ. In the concrete it was Olomouc stockade. It was analyzed menus which were suggested acording to recommended daily rations for prisoners and financial limit. It was used program Vyhodnocení ekonomiky vý-živu on menu's evaluation and was proposed recommendations for possible modifications of these menus. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8031
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account