dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Stratilová, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T03:46:48Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T03:46:48Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7510
|
|
dc.description.abstract |
Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně patří k samotnému cestování, ne-budou chybět různé varianty občerstvení při cestách autem, autobusem,vlakem, letadlem či na kole. Závěr textu upozorní na zdravotní rizika spojena s potravinami a cestováním. |
cs |
dc.format |
56 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1251164 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
cestování
|
cs |
dc.subject |
zdravotní rizika
|
cs |
dc.subject |
legislativa EU
|
cs |
dc.subject |
hotelová klasifikace
|
cs |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
travelling
|
en |
dc.subject |
deseases of food
|
en |
dc.subject |
legislature of EU
|
en |
dc.subject |
classification of hotel
|
en |
dc.title |
Stravovací zařízení v cestovním ruchu |
cs |
dc.title.alternative |
Catering arrangement in tourism |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2008-09-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The following text is about types of catering in tourism and about legislature of catering which was changed in accordance with laws of EU. We wil show classification of hotel which forms standart of catering in hotel. And in the text is described caterintg like one of atraction in tourism and other succesful conception in Czech republic and other countries. It is interested about catering on a road, on board of plane and boat, in train and so on. At the end of text is warned of diseases of food if we travel. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7930
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|