Stravovací zařízení v cestovním ruchu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravovací zařízení v cestovním ruchu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Stratilová, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:46:48Z
dc.date.available 2010-07-17T03:46:48Z
dc.date.issued 2008-06-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7510
dc.description.abstract Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně patří k samotnému cestování, ne-budou chybět různé varianty občerstvení při cestách autem, autobusem,vlakem, letadlem či na kole. Závěr textu upozorní na zdravotní rizika spojena s potravinami a cestováním. cs
dc.format 56 s., 3 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1251164 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject cestování cs
dc.subject zdravotní rizika cs
dc.subject legislativa EU cs
dc.subject hotelová klasifikace cs
dc.subject catering en
dc.subject travelling en
dc.subject deseases of food en
dc.subject legislature of EU en
dc.subject classification of hotel en
dc.title Stravovací zařízení v cestovním ruchu cs
dc.title.alternative Catering arrangement in tourism en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated The following text is about types of catering in tourism and about legislature of catering which was changed in accordance with laws of EU. We wil show classification of hotel which forms standart of catering in hotel. And in the text is described caterintg like one of atraction in tourism and other succesful conception in Czech republic and other countries. It is interested about catering on a road, on board of plane and boat, in train and so on. At the end of text is warned of diseases of food if we travel. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7930
dc.date.assigned 2007-11-16
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
stratilová_2008_bp.pdf 1.193Mb PDF View/Open
stratilová_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
stratilová_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account