Návrh zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Magistr s.r.o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Babicová, Alena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T02:41:50Z |
|
dc.date.available |
2018-05-05T23:00:12Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7368
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je vytvořit návrh na zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Magistr s.r.o. Jedná se o hotel, který se nachází v oblasti, která není vyhledávanou turistickou destinací, ale přesto je zde několik silných konkurentů. Hotel poskytuje pouze omezený rozsah hotelových služeb z důvodu jejich nízké rentability. Možnost zvýšení konkurenceschopnosti hotelu je v jeho lepší propagaci a vytvoření specifického hotelového image. |
cs |
dc.format |
101 s., 16 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1829721 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.05.2018 |
|
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix služeb v oblasti ubytování
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterův model pěti sil
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
marketing mix in accommodation services
|
en |
dc.subject |
competitions
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter model
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.title |
Návrh zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Magistr s.r.o. |
cs |
dc.title.alternative |
Project to improve the competitive strength of Hotel Magistr. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kostelníková, Jarmila |
|
dc.date.accepted |
2008-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to improve the competitive strength of Hotel Magistr. This hotel is situated in the city that is not very attractive for tourists but after all there are other good hotels. Hotel provides only basic services because the other special services are unprofitable. Hotel can improve his competitive strength by advertising and promotion and making specific hotel image. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/174
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
8188
|
|
dc.date.assigned |
2008-03-14 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account