dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Ležatková, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T02:30:59Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7337
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této diplomové práce bylo porovnání biochleba s chleby konvenčními. Teoretická část byla věnována stručnému shrnutí dané problematiky. V experimentální části byla provedena chemická analýza (vlhkost, kyselost, obsah celkové vlákniny a obsah těžkých kovů) a senzorické hodnocení vzorků. Získané výsledky jsou shrnuty v závěru diplomové práce. |
cs |
dc.format |
83 s., 7 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
1135878 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038 |
|
dc.subject |
biochléb
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
konvenční zemědělství
|
cs |
dc.subject |
senzorická analýza
|
cs |
dc.subject |
chemická analýza
|
cs |
dc.subject |
biobread
|
en |
dc.subject |
ecological farming
|
en |
dc.subject |
conventional farming
|
en |
dc.subject |
sensorical analysis
|
en |
dc.subject |
chemical analysis
|
en |
dc.title |
Nutruční a jakostní hodnocení biochleba. |
cs |
dc.title.alternative |
Nutritive and qualitative survey of the bio-bread |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Severová, Marta |
|
dc.date.accepted |
2008-06-06 |
|
dc.date.vskp-available |
2038-05-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The capital aim of this Master thesis was the comparison of the biobread with the conventional bread. The theoretical part was dedicated to the summary of the observed problem. In the experimental part was made the chemical analysis (moisture, acidity, the content of the total dietary fibre and the content of the heavy metals) and the senzorical analysis of the samples. The results are summarized in the conclusion of this Master thesis. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8058
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
A |
|