dc.contributor.advisor |
Šefčík, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Macháčová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T00:35:16Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T00:35:16Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7069
|
|
dc.description.abstract |
Práce pojednává o aplikaci systému HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o Dále popisuje samotný proces výroby sušeného mléka. Ve výrobě byly zjištěny tři kritické kontrolní body: pasterace, detektor kovu,mikrobiologická analýza. Následně charakterizuje jednotlivé kroky monitoringu, prevence a nápravy. Přehled o firmě umožňuje SWOT analýza. |
cs |
dc.format |
46 s., 6 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
949702 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
kritické kontrolní body
|
cs |
dc.subject |
monitoring
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
critical control points
|
en |
dc.subject |
monitoring
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o. |
cs |
dc.title.alternative |
The system of HACCP in prostectus of YOG s.r.o.company |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Březina, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2008-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor Thesis deals with application of system HACCP in prospectus enterprise YOG s.r.o Afterwards the work describes whole process of dry milk production. I have found that in production were detected three critical control points: pasteurization, metal detector and microbiology analysis. In the end of this research, the thesis characterizes separate advances of monitoring, prevention and reparation. A brief summary of the company is given by SWOT analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7713
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|