Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Macháčová, Michaela
dc.date.accessioned 2010-07-17T00:35:16Z
dc.date.available 2010-07-17T00:35:16Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7069
dc.description.abstract Práce pojednává o aplikaci systému HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o Dále popisuje samotný proces výroby sušeného mléka. Ve výrobě byly zjištěny tři kritické kontrolní body: pasterace, detektor kovu,mikrobiologická analýza. Následně charakterizuje jednotlivé kroky monitoringu, prevence a nápravy. Přehled o firmě umožňuje SWOT analýza. cs
dc.format 46 s., 6 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 949702 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject HACCP cs
dc.subject kritické kontrolní body cs
dc.subject monitoring cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject HACCP en
dc.subject critical control points en
dc.subject monitoring en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o. cs
dc.title.alternative The system of HACCP in prostectus of YOG s.r.o.company en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Březina, Pavel
dc.date.accepted 2008-06-11
dc.description.abstract-translated The Bachelor Thesis deals with application of system HACCP in prospectus enterprise YOG s.r.o Afterwards the work describes whole process of dry milk production. I have found that in production were detected three critical control points: pasteurization, metal detector and microbiology analysis. In the end of this research, the thesis characterizes separate advances of monitoring, prevention and reparation. A brief summary of the company is given by SWOT analysis. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7713
dc.date.assigned 2007-11-20
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
macháčová_2008_bp.pdfBlocked 927.4Kb PDF View/Open
macháčová_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
macháčová_2008_op.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account