Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Komár, Ľuboslav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T00:22:02Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7035
|
|
dc.description.abstract |
Společnost ZP Šumvald a.s. v roce 2003 v rámci diversifikace svého výrobního portfolia investovala do nového technologického zařízení - pekařské linky. Naplnění tohoto záměru se bohužel firmě nevydařilo. Cílem tohoto projektu je provést analýzu současné využitel-nosti pekárenské linky na výrobu cereálních taštiček společnosti ZP Šumvald a.s., zmonito-rovat tržní prostředí a na základě výstupů jednotlivých analýz společnosti vypracovat vhodný projekt na zvýšení využitelnosti této pekárenské technologie včetně jeho podrobení z hlediska nákladové, rizikové a časové analýzy. To vše s ohledem na omezené finanční prostředky společnosti. |
cs |
dc.format |
84 s. |
cs |
dc.format.extent |
6454341 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.05.2038 |
|
dc.subject |
pekařská linka
|
cs |
dc.subject |
analýza využitelnosti
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza
|
cs |
dc.subject |
monitoring trhu
|
cs |
dc.subject |
projekt využitelnosti
|
cs |
dc.subject |
cereální tyčinka
|
cs |
dc.subject |
baking line
|
en |
dc.subject |
analysis of utilization
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's analysis
|
en |
dc.subject |
market monitoring
|
en |
dc.subject |
project of utilization
|
en |
dc.subject |
cereal bar
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky |
cs |
dc.title.alternative |
Project for increasing of baking line use |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kyselý, Dušan |
|
dc.date.accepted |
2008-06-03 |
|
dc.date.vskp-available |
2038-05-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
Company ZP Šumvald a.s. within diversification of its production portfolio has invested in a new technology - baking line. Aim of that intention has unfortunately not been success-fully realized. Goal of this project is to carry out an analysis of actual baking line utiliza-tion for cereal bars production as well as an analysis of market environment and in terms of outcomes of those to work out suitable project for increasing of baking line use including costs, risk and time analysis. All with consideration to limited financial resources of the compamy. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/174
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
8793
|
|
dc.date.assigned |
2008-03-14 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account