Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Macek, Michal
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T00:19:34Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T00:19:34Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7028
|
|
dc.description.abstract |
V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích. |
cs |
dc.format |
46 s. |
cs |
dc.format.extent |
2363883 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Mléko
|
cs |
dc.subject |
výživové složky
|
cs |
dc.subject |
dusíkaté látky
|
cs |
dc.subject |
tuk
|
cs |
dc.subject |
laktóza
|
cs |
dc.subject |
minerální látky
|
cs |
dc.subject |
soli
|
cs |
dc.subject |
Milk
|
en |
dc.subject |
nutritional components
|
en |
dc.subject |
fat
|
en |
dc.subject |
laktose
|
en |
dc.subject |
mineral substance
|
en |
dc.subject |
salts
|
en |
dc.title |
Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování. |
cs |
dc.title.alternative |
Changes of nutritional value of cow's milk in different technological process. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2008-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
There is an importace of cow's milk in nutrition of human and there are described properties of the main nutritional components attendant in milk. Is highlight the process of production cow's milks and possibilities its processing in basic industry and dairy industry. Consequence part of work are changes of nutritional components during processing cow's milks at dairy technology. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7711
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account