Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Macek, Michal
dc.date.accessioned 2010-07-17T00:19:34Z
dc.date.available 2010-07-17T00:19:34Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7028
dc.description.abstract V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 2363883 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Mléko cs
dc.subject výživové složky cs
dc.subject dusíkaté látky cs
dc.subject tuk cs
dc.subject laktóza cs
dc.subject minerální látky cs
dc.subject soli cs
dc.subject Milk en
dc.subject nutritional components en
dc.subject fat en
dc.subject laktose en
dc.subject mineral substance en
dc.subject salts en
dc.title Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování. cs
dc.title.alternative Changes of nutritional value of cow's milk in different technological process. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2008-06-12
dc.description.abstract-translated There is an importace of cow's milk in nutrition of human and there are described properties of the main nutritional components attendant in milk. Is highlight the process of production cow's milks and possibilities its processing in basic industry and dairy industry. Consequence part of work are changes of nutritional components during processing cow's milks at dairy technology. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7711
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
macek_2008_bp.pdfBlocked 2.254Mb PDF View/Open
macek_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
macek_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account