Nutriční význam a technologie výroby těstovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční význam a technologie výroby těstovin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Hýblová, Zlatuše
dc.date.accessioned 2010-07-17T00:05:50Z
dc.date.available 2010-07-17T00:05:50Z
dc.date.issued 2008-08-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6998
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je zjistit a posoudit nutričnívýznam vybraných druhů těstovin od českých i zahraničních výrobců. U vybraných vzorků posoudit senzorické vlastnosti vybraných druhů těstovin. Celkem prošlo testem 8 vzorků těstovin.V senzorickém testu byly nejlépe vhodnoceny semolinové výrobky. Dalším cílem práce bylo u vybrané skupiny obyvatelstva dotazníkem zjistit oblíbenost jednotlivých druhů těstovin. Z toho vyplývá, a dotazník to také prokázal,že směrem k mladšímgeneracím stoupáobliba těstovin. cs
dc.format 57s, 5 s. příloh cs
dc.format.extent 1294709 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova:pšenice cs
dc.subject mouka cs
dc.subject semolina cs
dc.subject těstoviny cs
dc.subject Key words: wheat en
dc.subject flour en
dc.subject semolin en
dc.subject pastries en
dc.title Nutriční význam a technologie výroby těstovin cs
dc.title.alternative The technology of manufacturing pastries en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2008-09-02
dc.description.abstract-translated The target of this bachalar work is locate andmeasure a nutritive value from selective listing of pastries from czechand foreign producers. Then,from chosen samples measure gualities from piced pastries. Overally eight samples has passed.In sensory test has best results a semolin products. Next objektive was to ask a group of citizens about their favorite of pastries. A final result has proved,that younger people like pastries more. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7992
dc.date.assigned 2007-12-14
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
hýblová_2008_bp.pdf 1.234Mb PDF View/Open
hýblová_2008_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
hýblová_2008_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account