Nutriční význam a technologie výroby těstovin
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Hýblová, Zlatuše
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T00:05:50Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T00:05:50Z |
|
dc.date.issued |
2008-08-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6998
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je zjistit a posoudit nutričnívýznam vybraných druhů těstovin od českých i zahraničních výrobců. U vybraných vzorků posoudit senzorické vlastnosti vybraných druhů těstovin. Celkem prošlo testem 8 vzorků těstovin.V senzorickém testu byly nejlépe vhodnoceny semolinové výrobky. Dalším cílem práce bylo u vybrané skupiny obyvatelstva dotazníkem zjistit oblíbenost jednotlivých druhů těstovin. Z toho vyplývá, a dotazník to také prokázal,že směrem k mladšímgeneracím stoupáobliba těstovin. |
cs |
dc.format |
57s, 5 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1294709 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova:pšenice
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
semolina
|
cs |
dc.subject |
těstoviny
|
cs |
dc.subject |
Key words: wheat
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
semolin
|
en |
dc.subject |
pastries
|
en |
dc.title |
Nutriční význam a technologie výroby těstovin |
cs |
dc.title.alternative |
The technology of manufacturing pastries |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2008-09-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The target of this bachalar work is locate andmeasure a nutritive value from selective listing of pastries from czechand foreign producers. Then,from chosen samples measure gualities from piced pastries. Overally eight samples has passed.In sensory test has best results a semolin products. Next objektive was to ask a group of citizens about their favorite of pastries. A final result has proved,that younger people like pastries more. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7992
|
|
dc.date.assigned |
2007-12-14 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account