dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Švehla, Stanislav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T23:56:10Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T23:56:10Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6971
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo získat přehled o stavu a úrovni stravování vězňů ve stravovacích zařízeních VS ČR. Práce se zabývá především stavem stravovacích provozů, vývojem koncepcí provozování stravovacích provozů a využívání stravovacích programů při řízení chodu těchto zařízení ve VS ČR. Dále je věnována pozornost kategoriím strávníků ve VS ČR, příslušným finančním stravovacím limitům, doporučeným výživovým dávkám a jejich plnění v porovnání s daným finančním limitem. Důkladně byla propracována koncepce využití systému zchlazené stravy pro strávníky ve Vězeňské službě ČR. |
cs |
dc.format |
68 s |
cs |
dc.format.extent |
1042822 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: stravovací zařízení VS ČR
|
cs |
dc.subject |
koncepce provozování stravovacích provozů
|
cs |
dc.subject |
kategorie strávníků
|
cs |
dc.subject |
stravní limity
|
cs |
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
doporučené dávky potravin
|
cs |
dc.subject |
systém HCCP
|
cs |
dc.subject |
systém zchlazené stravy
|
cs |
dc.subject |
centrální kuchyně
|
cs |
dc.subject |
Key words: catering facilities of the PSCR
|
en |
dc.subject |
concept of the operation of canteens
|
en |
dc.subject |
categories of boarders
|
en |
dc.subject |
meal limits
|
en |
dc.subject |
nutritional recommended doses
|
en |
dc.subject |
recommended doses of food
|
en |
dc.subject |
HCCP system
|
en |
dc.subject |
cooled food system
|
en |
dc.subject |
central kitchen
|
en |
dc.title |
Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
The diet in prison service, the quality evaluation of prisoner boarding in the Czech Republic. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2008-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the Bachelor thesis was to acquire a knowledge of the state and level of the meals of prisoners in the catering facilities of the Prison Service of the Czech Republic (PSCR). The thesis deals particularly with the state of canteens, the development of concepts of operation of canteens and the utilization of meal programmes in managing the operation of these facilities in the PSCR. Furthermore, attention is paid to categories of boarders in the PSCR, to relevant financial meal limits, recommended nutritional doses and their fulfilment in comparison with the given financial limit. A concept of the utilization of a cooled food system for boarders in the PSCR has been thoroughly elaborated. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8028
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-23 |
|
utb.result.grade |
A |
|