Informovanost dospívající mládeže o zásadách správné výživy
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Valentová, Markéta
|
|
dc.contributor.author |
Strachotová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T22:22:42Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T22:22:42Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6790
|
|
dc.description.abstract |
Má bakalářská práce se zaměřuje na informovanost dospívající mládeže v oblasti správné výživy. Cílem mé práce je zjistit úroveň znalostí v oblasti výživy u žáků devátých tříd základních škol. Práce se skládá z teoretické a z praktické části. V teoretické části jsou podrobně zpracovány základní složky potravy, zásady správné výživy a pyramida zdravé výživy. Praktická část je zaměřena na výzkum. Jako výzkumnou metodu jsem použila dotazník. Pomocí zanalyzovaných výsledků jsem vyhodnotila cíle a hypotézy. |
cs |
dc.format |
89 s., 18 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1919883 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mládež
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
živiny
|
cs |
dc.subject |
pyramida zdravé výživy
|
cs |
dc.subject |
doporučení
|
cs |
dc.subject |
adolescents
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
nutrients
|
en |
dc.subject |
food guide pyramid
|
en |
dc.subject |
advise
|
en |
dc.title |
Informovanost dospívající mládeže o zásadách správné výživy |
cs |
dc.title.alternative |
Nutrition knowledge among adolescents |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Berčíková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2008-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
My dissertation deals with nutrition knowledge among adolescents. The aim of this work is to find out the level of knowledge of pupils of primary schools of the ninth classes in the sphere of nutrition. The thesis consists of two parts: theoretical and practical. In theoretical part is detailed analysis of nutritions, the best nutrition advise and food guide pyramid. The practical part is focused on research. As a research method I used a guestionaire. On the base of analysed results I evaluated targets and hypothesis of dissertation. |
en |
dc.description.department |
Ústav zdravotnických studií |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/103
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Všeobecná sestra |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
General Nurse |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ošetřovatelství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Health Care |
en |
dc.identifier.stag |
8154
|
|
dc.date.assigned |
2008-01-31 |
|
utb.result.grade |
C |
|
local.subject |
zdravá výživa
|
cs |
local.subject |
mládež
|
cs |
local.subject |
informovanost
|
cs |
local.subject |
healthy eating
|
en |
local.subject |
youth
|
en |
local.subject |
awareness
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account