Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ostravská, Lenka
dc.contributor.author Malina, Jiří
dc.date.accessioned 2010-07-16T20:16:50Z
dc.date.available 2010-07-16T20:16:50Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6513
dc.description.abstract Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí. cs
dc.format 58 s., 3 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 862711 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Restaurační zařízení cs
dc.subject bar cs
dc.subject lokalita cs
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject cykloturistika cs
dc.subject lázeňství cs
dc.subject životní prostředí cs
dc.subject Restaurants equipment en
dc.subject bar en
dc.subject location en
dc.subject range en
dc.subject tourist trade en
dc.subject rural tourism en
dc.subject spa en
dc.subject living envi-ronment en
dc.title Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality cs
dc.title.alternative Selection of lokality for bar (restaurant) system with a view to economic needs the lokality. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zemánek, Pavel
dc.date.accepted 2008-09-14
dc.description.abstract-translated This work categorize bars and restaurants equipment. Describe innovative locations and environment. Place emphasis on new developments .Include best attractions in tourist tra-de and likewise features feasible improve and innovation in advertising branch. Example on specific location, represent feasible combination new trends and rural tourism in enlarge region.Describe living environment as the source of attractions for tourist trade. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7921
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
malina_2008_bp.pdf 842.4Kb PDF View/Open
malina_2008_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
malina_2008_op.doc 35Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account