dc.contributor.advisor |
Ostravská, Lenka
|
|
dc.contributor.author |
Malina, Jiří
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T20:16:50Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T20:16:50Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6513
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí. |
cs |
dc.format |
58 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
862711 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Restaurační zařízení
|
cs |
dc.subject |
bar
|
cs |
dc.subject |
lokalita
|
cs |
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
cykloturistika
|
cs |
dc.subject |
lázeňství
|
cs |
dc.subject |
životní prostředí
|
cs |
dc.subject |
Restaurants equipment
|
en |
dc.subject |
bar
|
en |
dc.subject |
location
|
en |
dc.subject |
range
|
en |
dc.subject |
tourist trade
|
en |
dc.subject |
rural tourism
|
en |
dc.subject |
spa
|
en |
dc.subject |
living envi-ronment
|
en |
dc.title |
Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality |
cs |
dc.title.alternative |
Selection of lokality for bar (restaurant) system with a view to economic needs the lokality. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zemánek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2008-09-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work categorize bars and restaurants equipment. Describe innovative locations and environment. Place emphasis on new developments .Include best attractions in tourist tra-de and likewise features feasible improve and innovation in advertising branch. Example on specific location, represent feasible combination new trends and rural tourism in enlarge region.Describe living environment as the source of attractions for tourist trade. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7921
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
C |
|