dc.contributor.advisor |
Pečivová, Pavlína
|
|
dc.contributor.author |
Seidlerová, Sabina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T19:04:05Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T19:04:05Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6330
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb. |
cs |
dc.format |
85 s. |
cs |
dc.format.extent |
245687 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Gastronomické pravidlo
|
cs |
dc.subject |
hostina
|
cs |
dc.subject |
společenské setkání
|
cs |
dc.subject |
obsluha
|
cs |
dc.subject |
inventář
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
Gastronomic rule
|
en |
dc.subject |
banquet
|
en |
dc.subject |
social gathering
|
en |
dc.subject |
service
|
en |
dc.subject |
inventory
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.title |
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování |
cs |
dc.title.alternative |
Social meetings and gastronomic rules asserted within the providing of services in public catering. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2008-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of this graduation paper is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. The paper focuses on gastronomic rules, festive banquets, social meetings, restaurant service, and fixtures in the service department. A larger part of my work is dedicated to gastronomy in the Czech Republic and foreign countries, while the particular gastronomies are compared. Respective learning preconceptions are then created based on the formulated themes. The particular themes are compiled into a multimedia CD format, which will serve students of the subject Technique of service and attendance. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8068
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|