Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pečivová, Pavlína
dc.contributor.author Seidlerová, Sabina
dc.date.accessioned 2010-07-16T19:04:05Z
dc.date.available 2010-07-16T19:04:05Z
dc.date.issued 2008-05-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6330
dc.description.abstract Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb. cs
dc.format 85 s. cs
dc.format.extent 245687 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Gastronomické pravidlo cs
dc.subject hostina cs
dc.subject společenské setkání cs
dc.subject obsluha cs
dc.subject inventář cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject Gastronomic rule en
dc.subject banquet en
dc.subject social gathering en
dc.subject service en
dc.subject inventory en
dc.subject gastronomy en
dc.title Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování cs
dc.title.alternative Social meetings and gastronomic rules asserted within the providing of services in public catering. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2008-06-05
dc.description.abstract-translated The goal of this graduation paper is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. The paper focuses on gastronomic rules, festive banquets, social meetings, restaurant service, and fixtures in the service department. A larger part of my work is dedicated to gastronomy in the Czech Republic and foreign countries, while the particular gastronomies are compared. Respective learning preconceptions are then created based on the formulated themes. The particular themes are compiled into a multimedia CD format, which will serve students of the subject Technique of service and attendance. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8068
dc.date.assigned 2007-11-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
seidlerová_2008_dp.pdf 239.9Kb PDF View/Open
seidlerová_2008_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open
seidlerová_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account