Analýza marketingového mixu zařízení pro gastronomii ve firmě Chevron
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dobeš, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Olivová, Miroslava
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T17:30:04Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-23 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6146
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci se zabývám analýzou marketingového mixu zařízení pro gastronomii ve společnosti Chevron. V první části jsou zpracovány teoretické podklady se zaměřením na jednotlivé nástroje marketingového mixu - výrobkovou, cenovou, distribuční a komunikační politiku. V praktické části je nejprve představena společnost Chevron, její činnost, historie a vybrané finanční ukazatele. Následuje analýza marketingového mixu v dané firmě. Na základě provedené analýzy jsou zhodnoceny výsledky a formulovány návrhy, které by měly vést ke zlepšení současného stavu marketingového mixu ve společnosti Chevron. |
cs |
dc.format |
68 s., 9 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1523936 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 23.05.2038 |
|
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
produkt
|
cs |
dc.subject |
cena
|
cs |
dc.subject |
distribuce
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
price
|
en |
dc.subject |
place
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.title |
Analýza marketingového mixu zařízení pro gastronomii ve firmě Chevron |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing Mix Analysis of Gastronomy Equipment in the company of Chevron |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fialová, Monika |
|
dc.date.accepted |
2008-06-11 |
|
dc.date.vskp-available |
2038-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the bachelor thesis I deal with marketing mix analysis of gastronomy equipment in the company of Chevron. In the first part there are theoretical data with a view to particular components of marketing mix - product, price, place and promotion policy. In the practical part there is presented the company of Chevron, its activity, history and chosen financial indicators. This is followed by marketing mix analysis in this company. On the basis of the analysis the results are evaluated and there are suggested recommendations leading to the improvement of the present state of marketing mix in the company of Chevron. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/112
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
9820
|
|
dc.date.assigned |
2008-03-21 |
|
utb.result.grade |
D |
|
local.subject |
výrobci
|
cs |
local.subject |
varné desky
|
cs |
local.subject |
gastronomie
|
cs |
local.subject |
marketing
|
cs |
local.subject |
kuchyňské sporáky
|
cs |
local.subject |
producers
|
en |
local.subject |
food processors
|
en |
local.subject |
hotplates
|
en |
local.subject |
gastronomy
|
en |
local.subject |
marketing
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account