Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňková, Leona
dc.contributor.author Podešvová, Tereza
dc.date.accessioned 2010-07-16T16:43:52Z
dc.date.available 2010-07-16T16:43:52Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6045
dc.description.abstract Práce se zabývá problematikou dekarboxylační aktivity mikroorganismů. Zahrnuje také charakteristiku a fyzikální vlastnosti aminokyselin, produkty dekarboxylačních reakcí - biogenní aminy, včetně jejich výskytu v potravinách, toxikologického významu a metod stanovení. cs
dc.format 52 cs
dc.format.extent 481897 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject dekarboxylace cs
dc.subject biogenní aminy cs
dc.subject potraviny cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject amino acids en
dc.subject decarboxylation en
dc.subject biogenic amines en
dc.subject foodstuffs en
dc.subject HPLC en
dc.title Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů cs
dc.title.alternative Decarboxylation activity of the microorganisms en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaňátková, Zuzana
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis covers decarboxylase activity of microorganisms. It is about amino acids and their characteristics, about products of decarboxylation - biogenic amines with their occurence in foodstuffs and methods of determination. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7724
dc.date.assigned 2007-11-20
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
podešvová_2008_bp.pdfBlocked 470.6Kb PDF View/Open
podešvová_2008_vp.doc 33Kb Microsoft Word View/Open
podešvová_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account