Projekt zavádění nového produktu na trh
Show simple item record
| dc.contributor.advisor |
Tomaštík, Marek
|
|
| dc.contributor.author |
Polách, Luboš
|
|
| dc.date.accessioned |
2025-12-10T23:10:25Z |
|
| dc.date.available |
2025-12-10T23:10:25Z |
|
| dc.date.issued |
2024-12-02 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/58517
|
|
| dc.description.abstract |
Diplomová práce se věnuje realizaci projektu zavedení hliníkové nádobky na víno na základě požadavku zahraničního partnera. Popisuje technické úpravy výroby, analýzu rizik metodou FMEA a kroky k naplnění požadavků potravinářských norem. Zaměřuje se na využití projektového řízení v praxi. |
|
| dc.format |
110 s. (175 680 znaků) |
|
| dc.language.iso |
cs |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Bez omezení |
|
| dc.subject |
hliníková nádobka
|
cs |
| dc.subject |
projektové řízení
|
cs |
| dc.subject |
zavedení výrobku
|
cs |
| dc.subject |
potravinářský obal
|
cs |
| dc.subject |
BRCGS
|
cs |
| dc.subject |
FMEA
|
cs |
| dc.subject |
výroba
|
cs |
| dc.subject |
legislativa
|
cs |
| dc.subject |
technické úpravy
|
cs |
| dc.subject |
aluminium can
|
en |
| dc.subject |
project management
|
en |
| dc.subject |
product implementation
|
en |
| dc.subject |
food packaging
|
en |
| dc.subject |
BRCGS
|
en |
| dc.subject |
FMEA
|
en |
| dc.subject |
manufacturing
|
en |
| dc.subject |
legislation
|
en |
| dc.subject |
technical modifications
|
en |
| dc.title |
Projekt zavádění nového produktu na trh |
|
| dc.title.alternative |
Project of Introducing a New Product to the Market |
|
| dc.type |
diplomová práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Hoke, Eva |
|
| dc.date.accepted |
2025-05-20 |
|
| dc.description.abstract-translated |
The thesis focuses on the implementation of a project introducing an aluminium can for wine, based on the requirements of a foreign partner. It describes technical modifications to the production process, risk analysis using the FMEA method, and steps to meet food industry standards. The work emphasizes the practical application of project management principles. |
|
| dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
| dc.thesis.degree-discipline |
Rizikové inženýrství |
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Risk Engineering |
en |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
| dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
| dc.identifier.stag |
71288
|
|
| dc.date.submitted |
2025-04-25 |
|
Files in this item
|
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account