Účinek organických kyselin na enteropatogenní bakterie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Účinek organických kyselin na enteropatogenní bakterie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Březina, Pavel
dc.contributor.author Kadlíková, Alena
dc.date.accessioned 2010-07-13T13:01:59Z
dc.date.available 2010-07-13T13:01:59Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/559
dc.description.abstract Tato práce bude vypracována formou literární rešerže. Organické kyseliny budou popsány se zaměřením na svou chemickou strukturu,přirozený výskyt a antimikrobiální charakter.V další části budou popsány enteropatogenní mikroorganismy ( třídy Enterobacteriaceae ) a jejich citlivost na organické kyseliny.Antimikrobiální účinky mohou být popsány také. cs
dc.format 49 cs
dc.format.extent 424384 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Organické kyseliny cs
dc.subject Enteropatogenní mikroorganismy cs
dc.subject antimikrobialní účinky cs
dc.subject Organic acids en
dc.subject Enteropathogenic microorganism en
dc.subject antimicrobial effects en
dc.title Účinek organických kyselin na enteropatogenní bakterie cs
dc.title.alternative The effect of organic acids on enteropathogenic bacteria en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Marounek, Milan
dc.date.accepted 2006-06-20
dc.description.abstract-translated This work will be elaborated as a literary search. The organic acids will be described with focus on its chemical structure, natural occurrence and antimicrobial characteristics. In next parts will be characterized enteropathogenic microorganisms (family Enterobacteriaceae and other bacteria) and their sensitivity to organic acids. The antimicrobial effects of other substances may be described too. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2299
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
kadlíková_2006_bp.pdf 414.4Kb PDF View/Open
kadlíková_2006_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open
kadlíková_2006_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account