dc.contributor.advisor |
Březina, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kadlíková, Alena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T13:01:59Z |
|
dc.date.available |
2010-07-13T13:01:59Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/559
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce bude vypracována formou literární rešerže. Organické kyseliny budou popsány se zaměřením na svou chemickou strukturu,přirozený výskyt a antimikrobiální charakter.V další části budou popsány enteropatogenní mikroorganismy ( třídy Enterobacteriaceae ) a jejich citlivost na organické kyseliny.Antimikrobiální účinky mohou být popsány také. |
cs |
dc.format |
49 |
cs |
dc.format.extent |
424384 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Organické kyseliny
|
cs |
dc.subject |
Enteropatogenní mikroorganismy
|
cs |
dc.subject |
antimikrobialní účinky
|
cs |
dc.subject |
Organic acids
|
en |
dc.subject |
Enteropathogenic microorganism
|
en |
dc.subject |
antimicrobial effects
|
en |
dc.title |
Účinek organických kyselin na enteropatogenní bakterie |
cs |
dc.title.alternative |
The effect of organic acids on enteropathogenic bacteria |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Marounek, Milan |
|
dc.date.accepted |
2006-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work will be elaborated as a literary search. The organic acids will be described with focus on its chemical structure, natural occurrence and antimicrobial characteristics. In next parts will be characterized enteropathogenic microorganisms (family Enterobacteriaceae and other bacteria) and their sensitivity to organic acids. The antimicrobial effects of other substances may be described too. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2299
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|