Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Korolkovová, Nina
|
|
dc.contributor.author |
Novotný, Miroslav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T13:10:22Z |
|
dc.date.issued |
2007-12-07 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5575
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vývoje nového produktu v oblasti rychlého občerstvení. V práci je proveden marketingový průzkum, jehož úkolem bylo zjistit zájem o navrhovaný produkt. Za tímto účelem byl sestaven dotazník a mezi zákazníky restaurace proveden výzkum. Dále byly provedeny výrobkové strategie. Nakonec byla sestavena poziční mapa a výrobek byl porovnán s jinými produkty na trhu rychlého občerstvení. |
cs |
dc.format |
59 s., 4 |
cs |
dc.format.extent |
1539029 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 07.12.2037 |
|
dc.subject |
Marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
produkt
|
cs |
dc.subject |
cena
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
distribuce
|
cs |
dc.subject |
poziční mapa
|
cs |
dc.subject |
Marketing research
|
en |
dc.subject |
questionnaire
|
en |
dc.subject |
produkt
|
en |
dc.subject |
price strategy
|
en |
dc.subject |
publicity
|
en |
dc.subject |
distribution
|
en |
dc.subject |
positional map
|
en |
dc.title |
Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum |
cs |
dc.title.alternative |
The proposal of the development of the new product for the restaurant Gastrocentrum. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubíčková, Miloslava |
|
dc.date.accepted |
2008-01-17 |
|
dc.date.vskp-available |
2037-12-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work is dealing with suggestion of progress of a new product in fast food area. In a bachelor work is created marketing research, that found out interest of proposed product. For this purpose was made a questionnaire that was used in a restaurant. On the basis of answers were made a product strategies. In the end I made up a positional map and a product was compare with other products in a of fast food market. |
en |
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/123
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
7394
|
|
dc.date.assigned |
2007-10-05 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account