Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum

Show simple item record

dc.contributor.advisor Korolkovová, Nina
dc.contributor.author Novotný, Miroslav
dc.date.accessioned 2010-07-16T13:10:22Z
dc.date.issued 2007-12-07
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5575
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vývoje nového produktu v oblasti rychlého občerstvení. V práci je proveden marketingový průzkum, jehož úkolem bylo zjistit zájem o navrhovaný produkt. Za tímto účelem byl sestaven dotazník a mezi zákazníky restaurace proveden výzkum. Dále byly provedeny výrobkové strategie. Nakonec byla sestavena poziční mapa a výrobek byl porovnán s jinými produkty na trhu rychlého občerstvení. cs
dc.format 59 s., 4 cs
dc.format.extent 1539029 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 07.12.2037
dc.subject Marketingový výzkum cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject produkt cs
dc.subject cena cs
dc.subject propagace cs
dc.subject distribuce cs
dc.subject poziční mapa cs
dc.subject Marketing research en
dc.subject questionnaire en
dc.subject produkt en
dc.subject price strategy en
dc.subject publicity en
dc.subject distribution en
dc.subject positional map en
dc.title Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum cs
dc.title.alternative The proposal of the development of the new product for the restaurant Gastrocentrum. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kubíčková, Miloslava
dc.date.accepted 2008-01-17
dc.date.vskp-available 2037-12-07
dc.description.abstract-translated This bachelor work is dealing with suggestion of progress of a new product in fast food area. In a bachelor work is created marketing research, that found out interest of proposed product. For this purpose was made a questionnaire that was used in a restaurant. On the basis of answers were made a product strategies. In the end I made up a positional map and a product was compare with other products in a of fast food market. en
dc.description.department Vyšší odborná škola ekonomická cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/123 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 7394
dc.date.assigned 2007-10-05
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
novotný_2008_bp.pdfBlocked 1.467Mb PDF View/Open
novotný_2008_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
novotný_2008_op.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account