Postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na trhu doplňků stravy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na trhu doplňků stravy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Fotterová, Vendula
dc.date.accessioned 2010-07-16T13:01:12Z
dc.date.available 2010-07-16T13:01:12Z
dc.date.issued 2008-08-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5557
dc.description.abstract Cílem práce je zmapovat situaci na trhu doplňků stravy z hlediska legislativního i konkurenčního a zhodnotit postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na tomto trhu. Součástí práce je rozdělení a charakteristika jednotlivých skupin doplňků stravy a také legislativní podmínky jejich výroby a prodeje. Popsána je historie i současný stav firmy ASP CZECH s.r.o. včetně jejího sortimentu. Byly určeny konkurenční firmy včetně jejich sortimentu a situace na trhu. Autor popisuje technologii výroby instantních potravin v prášku včetně systému kritic-kých bodů HACCP. Na závěr byla provedena SWOT analýza s formulovanými doporučeními v rámci zjištěných příležitostí. cs
dc.format 41 s. cs
dc.format.extent 1063049 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject doplněk stravy cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject CCP cs
dc.subject CP cs
dc.subject SWOT cs
dc.subject food supplement en
dc.subject HACCP en
dc.subject CCP en
dc.subject CP en
dc.subject SWOT en
dc.title Postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na trhu doplňků stravy cs
dc.title.alternative Company's position on the food supplements market en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Ostravská, Lenka
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated The aim of this work is to map a situation on the food supplements market with a view to the legislature and the competition and review the company's position on the food supplements market. The part of this work is the division and the characterization of the particular food supplement's categories and the legislative terms for the manufacturing and the distribution. There is the description of the history and the present state of the company ASP CZECH including their products. Competitive firms were specified with their product range and also their situation on the market. Next, the author describes the production technology of the dehydrated instant food and the system HACCP. In conclusion the SWOT analysis was made. In terms of the identified opportunities were formulated recommendations. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 9874
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
fotterová_2008_bp.pdfBlocked 1.013Mb PDF View/Open
fotterová_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
fotterová_2008_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account