Ekologické zemědělství a potravinová bezpečnost
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Blaha, Martin
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:15:49Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:15:49Z |
|
dc.date.issued |
2023-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/54920
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá problematikou ekologického zemědělství a potravinové bezpečnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na ekologické zemědělství a potravinovou bezpečnost, kde jsou vymezeny základní pojmy, předpisy, kontrolní systém, rostlinná a živočišná výroba. Dále vymezení potravinové bezpečnosti včetně legislativy, pilířů, značení a hygieny. V praktické části je představena podpora ekologického zemědělství, uvedena produkce a výroba v rostlinné a živočišné oblasti, popsání konkrétních metod, jejich následná implementace a vyhodnocení. Závěr práce je věnován opatřením, která snižují zjištěná rizika. |
|
dc.format |
57 s. (83 790 znaků). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
životní prostředí
|
cs |
dc.subject |
kvalita potravin
|
cs |
dc.subject |
ochrana půdy
|
cs |
dc.subject |
Organic farming
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
environment
|
en |
dc.subject |
food quality
|
en |
dc.subject |
soil protection
|
en |
dc.title |
Ekologické zemědělství a potravinová bezpečnost |
|
dc.title.alternative |
Organic Farming and Food Security |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2024-05-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the issue of organic farming and food security. The thesis is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part is focused on organic farming and food safety, where basic concepts, regulations, control system, crop and livestock production are defined. It also defines food safety including legislation, pillars, labelling and hygiene. In the practical part, the promotion of organic farming is presented, indicating production and production in the plant and livestock sector, describing specific methods, their subsequent implementation and evaluation. The thesis concludes with measures to reduce the identified risks. |
|
dc.description.department |
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.identifier.stag |
67083
|
|
dc.date.submitted |
2024-04-30 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account