Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vargová, Slavomíra
dc.contributor.author Hanušová, Martina
dc.date.accessioned 2023-12-20T14:17:18Z
dc.date.available 2023-12-20T14:17:18Z
dc.date.issued 2022-12-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/54544
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se věnuje problematice Bezpečnosti práce a ochraně zdraví při práci, a to konkrétně ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o. Teoretické část vymezuje základní pojmy a celkově se zabývá charakteristikou BOZP. Blíže se práce zabývá oblastí potravinářství a hygienou práce v úzkém spojení s BOZP a legislativou. Praktická část analyzuje systém BOZP vybrané společnosti za pomocí dotazníkového šetření. Cílem této práce je se seznámit s BOZP jakožto důležitou součástí pro každý podnik a přiblížit hrozícími rizikovými faktory, které se na pracovišti vyskytují.
dc.format 70
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bezpečnost cs
dc.subject Bezpečnost práce cs
dc.subject Hygiena cs
dc.subject Ochrana cs
dc.subject Potravinářství cs
dc.subject Rizika cs
dc.subject Rizikové faktory cs
dc.subject Food industry en
dc.subject hygiene en
dc.subject occupational safety en
dc.subject Protection en
dc.subject Risk Risk faktors en
dc.subject Safety en
dc.title Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o.
dc.title.alternative Occupationa Health and Safety at Work in Choceňská mlékárna, s.r.o.
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomek, Miroslav
dc.date.accepted 2023-08-28
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis desls with the issue of occupational safety and health protection at work, specifically in the company Coceňská mlékárna s.r.o. The teoretical part defines the basic concepts and generally deals with the charakteristics of occupational health and safety. The thesis deals more closely with the food idustry and occupational hygiene in close connection with occupational health and safety and legislation. The practical part analyses the OSH system of the selected company using a questionnaire survey. The aim of the this thesis is to learn about OSH as an important component for every company and to approach the threatening risk factors that occur in the workplace.
dc.description.department Ústav ochrany obyvatelstva
dc.thesis.degree-discipline Ochrana obyvatelstva cs
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ochrana obyvatelstva cs
dc.identifier.stag 63945
dc.date.submitted 2023-05-05


Files in this item

Files Size Format View Description
hanušová_2023_dp.pdf 1.422Mb PDF View/Open None
hanušová_2023_op.pdf 136.4Kb PDF View/Open None
hanušová_2023_vp.pdf 150.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account