Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vargová, Slavomíra
|
|
dc.contributor.author |
Hanušová, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T14:17:18Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T14:17:18Z |
|
dc.date.issued |
2022-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/54544
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se věnuje problematice Bezpečnosti práce a ochraně zdraví při práci, a to konkrétně ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o. Teoretické část vymezuje základní pojmy a celkově se zabývá charakteristikou BOZP. Blíže se práce zabývá oblastí potravinářství a hygienou práce v úzkém spojení s BOZP a legislativou. Praktická část analyzuje systém BOZP vybrané společnosti za pomocí dotazníkového šetření. Cílem této práce je se seznámit s BOZP jakožto důležitou součástí pro každý podnik a přiblížit hrozícími rizikovými faktory, které se na pracovišti vyskytují. |
|
dc.format |
70 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
Bezpečnost práce
|
cs |
dc.subject |
Hygiena
|
cs |
dc.subject |
Ochrana
|
cs |
dc.subject |
Potravinářství
|
cs |
dc.subject |
Rizika
|
cs |
dc.subject |
Rizikové faktory
|
cs |
dc.subject |
Food industry
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
occupational safety
|
en |
dc.subject |
Protection
|
en |
dc.subject |
Risk Risk faktors
|
en |
dc.subject |
Safety
|
en |
dc.title |
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti Choceňská mlékárna s.r.o. |
|
dc.title.alternative |
Occupationa Health and Safety at Work in Choceňská mlékárna, s.r.o. |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2023-08-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis desls with the issue of occupational safety and health protection at work, specifically in the company Coceňská mlékárna s.r.o. The teoretical part defines the basic concepts and generally deals with the charakteristics of occupational health and safety. The thesis deals more closely with the food idustry and occupational hygiene in close connection with occupational health and safety and legislation. The practical part analyses the OSH system of the selected company using a questionnaire survey. The aim of the this thesis is to learn about OSH as an important component for every company and to approach the threatening risk factors that occur in the workplace. |
|
dc.description.department |
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.identifier.stag |
63945
|
|
dc.date.submitted |
2023-05-05 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account