Moderní technologie přípravy kávy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní technologie přípravy kávy

Show full item record

No preview available
Title: Moderní technologie přípravy kávy
Author: Běhalová, Viktorie
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: V bakalářské práci je popsán proces výroby kávy od samotné historie, prvních zmínkách používání, dále růst na plantážích, zpracování a pražení. Zmiňuje přípravu jednotlivých kávových nápojů, používaná technologická zařízení a v neposlední řadě taky vliv kávy na zdraví člověka. Praktická část je věnována senzorické analýze, prostřednictvím které jsou porovnány tři kávové směsi připravené různými metodami přípravy a dotazníku, který zjišťuje, kdo jakou kávu preferuje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53876
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
běhalová_2023_dp.pdf 2.053Mb PDF View/Open None
běhalová_2023_op.pdf 850.9Kb PDF View/Open None
běhalová_2023_vp.pdf 849.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account