Podnikatelský plán na založení nového subjektu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Vláčilík, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T13:24:42Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T13:24:42Z |
|
dc.date.issued |
2022-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/53290
|
|
dc.description.abstract |
Cílem předložené bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení nového subjektu, kterým je výroba a prodej marmelád. V bakalářské práci se taktéž identifikují a hodnotí rizika, které z podnikatelského plánu vyplývají, a to za použití metody PEST a Porterova modelu pěti konkurenčních sil. V teoretické části se vysvětluje podnikatelské prostředí v České republice, stejně tak jako typy podnikatelských subjektů a jejich specifika. Praktická část zabývající se konkrétním podnikatelským plánem na výrobu marmelád obsahuje Lean Canvas, marketingový, výrobní a finanční plán. |
|
dc.format |
83 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
identifikace rizik
|
cs |
dc.subject |
hodnocení rizik
|
cs |
dc.subject |
Enterpreneurship
|
en |
dc.subject |
Business Plan
|
en |
dc.subject |
Risk Identification
|
en |
dc.subject |
Risk Evaluation
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení nového subjektu |
|
dc.title.alternative |
Business Plan for the Establishment of a New Entity |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2023-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim od the submitted bachelor's thesis is to compile a business plan for the establishment of a new entity, which is the production and sale of jams. The bachelor's thesis also identifies and evaluates the risks arising from the business plan, using the PEST method and Porter's model of five competitive forces. The theoretical part explains the business environment in the Czech Republic, as well as the types of business entities and their specifics. The practical part dealing with a specific business plan for the production of jams contains the Lean Canvas method, a marketing, production and financial plan. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management rizik |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Management rizik |
cs |
dc.identifier.stag |
64787
|
|
dc.date.submitted |
2023-05-04 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account