Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Magyarics, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-16T11:08:02Z
dc.date.available 2010-07-16T11:08:02Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5316
dc.description.abstract Tato práce se zabývá hotelovou klasifikací, jejími přínosy a vlivy na úroveň poskytovaných ubytovacích služeb. Bylo zjištěno, že počet ubytovacích zařízení se zvyšuje úměrně s rostoucí poptávkou. Ze strany zákazníků je největší zájem o hotely vyšších klasifikačních tříd, a to je jeden z hlavních důvodů, proč se provozovatelé snaží zlepšit kvalitu svých ubytovacích zařízení a využívají při tom i systém Oficiální jednotné klasifikace. cs
dc.format 33 s., 8 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 489356 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ubytovací zařízení cs
dc.subject hotel cs
dc.subject hotelová klasifikace cs
dc.subject úroveň a kvalita ubytovacích služeb cs
dc.subject accomodation establishment en
dc.subject hotel en
dc.subject hotel's classification en
dc.subject standard and quality of accomodation services en
dc.title Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR. cs
dc.title.alternative The hotel classification and its influence on the quality and range of the accommodation services in CZ. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was to study hotel's classification and its influence on the range and standard of accomodation services. It was found out that the number of the accomodation establishments increased adequately with a demand. The clients take more interest in well-classified hotels and this is one of the most important reasons why the managers struggle to improve a quality of their hotels and take advantage of the Official classification system. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7978
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
magyarics_2008_bp.pdf 477.8Kb PDF View/Open
magyarics_2008_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
magyarics_2008_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account