dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Magyarics, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T11:08:02Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T11:08:02Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5316
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá hotelovou klasifikací, jejími přínosy a vlivy na úroveň poskytovaných ubytovacích služeb. Bylo zjištěno, že počet ubytovacích zařízení se zvyšuje úměrně s rostoucí poptávkou. Ze strany zákazníků je největší zájem o hotely vyšších klasifikačních tříd, a to je jeden z hlavních důvodů, proč se provozovatelé snaží zlepšit kvalitu svých ubytovacích zařízení a využívají při tom i systém Oficiální jednotné klasifikace. |
cs |
dc.format |
33 s., 8 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
489356 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ubytovací zařízení
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
hotelová klasifikace
|
cs |
dc.subject |
úroveň a kvalita ubytovacích služeb
|
cs |
dc.subject |
accomodation establishment
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
hotel's classification
|
en |
dc.subject |
standard and quality of accomodation services
|
en |
dc.title |
Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR. |
cs |
dc.title.alternative |
The hotel classification and its influence on the quality and range of the accommodation services in CZ. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2008-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was to study hotel's classification and its influence on the range and standard of accomodation services. It was found out that the number of the accomodation establishments increased adequately with a demand. The clients take more interest in well-classified hotels and this is one of the most important reasons why the managers struggle to improve a quality of their hotels and take advantage of the Official classification system. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7978
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
B |
|