Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Růžičková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Vozáková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T11:04:57Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T11:04:57Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5305
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je uplatnění a obliba sušených mléčných výrobků v kojenecké výživě. Teoretická část pojednává o legislativních požadavcích sušených kojeneckých výrobků, o technologii výroby sušeného mléka a výživě kojence do jednoho roku. Praktická část podává přehled sortimentu sušených kojeneckých výživ na trhu České republiky a vypracování dotazníkového šetření zaměřeného na používání a oblibu sušeného mléka ve výživě kojenců. |
cs |
dc.format |
61 s., 7 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
7313035 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
sušené mléko
|
cs |
dc.subject |
kojenci
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
powdered milk
|
en |
dc.subject |
suckling
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.title |
Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa |
cs |
dc.title.alternative |
Dried dairy products and soft food |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lužová, Táňa |
|
dc.date.accepted |
2008-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor's thesis is the use and popularity of powdered milk products concerning the suckling nutrition. The theoretical part deals with the legislative demands of the soft food, technology of powdered milk production and the suckling nutrition till the age of one year. The practical part provides an overview of powdered suckling nutrition assortment concerning the Czech Republic market and the formulation of the questionnaire survey aimed at the use and popularity of the powdered milk in the suckling nutrition. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8030
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account