Zvýšení produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Peterek, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Heincová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T13:24:23Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T13:24:23Z |
|
dc.date.issued |
2022-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/52904
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této diplomové práce je zvyšování produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů. Vybraným pracovištěm je pikovací zóna v hlavním skladu firmy. Teoretická část je zaměřena na objasnění základních pojmů a informací související s danou problematikou. V praktické části je nejprve představena vybraná společnost a následně je vytvořena analýza aktuálního stavu pikovací zóny za použití vybraných metod. V závěru práce jsou na základě výsledků analýzy navržena a zhodnocena opatření pro zvýšení produktivity práce pracoviště. |
|
dc.format |
97 s. (135 592 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
skladování
|
cs |
dc.subject |
plýtvání
|
cs |
dc.subject |
produktivita
|
cs |
dc.subject |
ABC analýza
|
cs |
dc.subject |
5S metoda
|
cs |
dc.subject |
spaghetti diagram
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
warehouse
|
en |
dc.subject |
waste
|
en |
dc.subject |
productivity
|
en |
dc.subject |
ABC analysis
|
en |
dc.subject |
5S method
|
en |
dc.subject |
spaghetti diagram
|
en |
dc.subject |
safety
|
en |
dc.title |
Zvýšení produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů |
|
dc.title.alternative |
Increasing of Labor Productivity of Selected Department at a Food Company with Regard to the Safety of Logistics Processes |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tučková, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2023-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theme of this thesis is to increase the labor productivity of selected workplace at a food company with regard to the safety of logistics processes. The selected workplace is a picking zone in the company's main warehouse. The theoretical part is aimed at clarifying basic concepts and information related to the issue. In the practical part, the selected company is first presented and then an analysis of the current state of the picking zone is created using selected methods. At the end of the thesis, measures to increase labor productivity of workplace are designed and evaluated based on the results of the analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav logistiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Bezpečnost logistických systémů |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Security of Logistic Systems |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.identifier.stag |
64592
|
|
dc.date.submitted |
2023-04-28 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account